måndag 23 juni 2014

Början på semestern

Lina, Emma och jag har varit till Grekland. En liten ö som heter Zakyntos. Det som är lite annorlunda mot andra grekiska öar är att den är otroligt grön. Här finns skogen kvar och så naturligtvis olivträd i mängder.
En förväntansfull Lina på planet.
 
 Hotellet heter Maria Mare och låg i det lilla samhället Argassi. Hotellet var inte stort men fräscht. Rummen var enkla, tre sängar två sängbord, två lampor och ett större bord, thats it! Köket var litet och helt otänkbart att laga mat i. Så vi fick tänka om när det gällde mathållningen. Vi fixade enkla luncher med bröd, olivolja, rödlök, fetaost och stora urgoda tomater. På kvällen gick vi ut och åt. Vi försökte dra ut på kvällarna så att vi fick lite folk att se på men likt förbaskat så gick grekerna ut när vi gick hem.
Poolen var varm och skön. En man kom samma tid varje dag, öppnade en lucka och klev ner i underjorden och simsalabim så var vattnet rent.

Under en balkong låg två badmadrasser. Jag gick till receptionen och frågade om någon ägde dem. Det var gäster som lämnat så det var bara att ta. Vi la beslag på badmadrasserna hela veckan. Dels för att busa i vattnet men även att ligga på, solstolarna var hårda.
Sem. fortsätter snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar