torsdag 16 januari 2014

Cancer och nätet

Lite nu och då är jag ute på nätet och letar efter bra hemsidor. Anna skickade en till mig nyligen:
www.frisk.n.nu

I går "hittade" jag en man som heter David Servan Schreiber. Han är själv läkare och hade ett forskningsprojekt om hjärncancer. En kväll dök inte patienten upp så han la sig själv i scannern. Hans kolleger blev tysta och David förstod att något hänt. Han hade själv en cancertumör i hjärnan. Han opererades och fick behandling. Efter några år fick han ett återfall. Då bestämde han sig för att börja forska om vad som fanns när det gäller "livsstil och cancer".
David dog för några år sedan men han levde i nästan 20 år med sin cancer tack vare att han la om kost och började röra mer på sig. Han har ett föredrag som är mycket intressant:
Natural defenses in preventing and treating cancer . Titta på det!

David säger på ett ställe "jag vill inte ge människor falska förhoppningar - men heller inte falsk hopplösthet! När jag läste det klack det till i mig. Det var precis det som hände med mig. Specialisten från Uppsala talade om för mig att nu finns inget mer att göra. Det fanns ingen mer behandling som kunde vara till någon hjälp för mig. Han sa inget om att det finns forskning som visar att en del av det vi stoppar i oss är rena gödningsmedel för cancer. Att det finns bättre och sämre föda när man har cancer. Inte ett enda råd...

http://www.youtube.com/watch?v=XaDt3AJQ98c

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar